Nordens ledande ergonomidistributör

ErgoFinland

ErgoFinland Oy är ett 100 % finskt familjeföretag som har varit verksamt under sitt nuvarande namn sedan 1 augusti 2018. Tidigare verkade vi under namnet Avaintieto Oy, som grundades 1982. Företagets verksamhet fortsätter i andra generationen. Avaintietos grundare, Kim Lönnqvist, är fortfarande styrelseordförande och Lucas Lönnqvist tog över rollen som vd i ErgoFinland. Namnbytet var naturligt när ansvaret överfördes och det nuvarande namnet beskriver vårt företags verksamhet bättre.
Vårt företag är ett av de första företagen som arbetar med ergonomi i Finland och Skandinavien. Vi lanserade och skapade marknaden för de första muskontrollerna i Finland. Skandinavien har en ledande position inom ergonomi över hela världen. ErgoFinlands mål är att vara den bästa lösningen för arbetshälsan på den skandinaviska marknaden och i framtiden även i Europa. Vi verkar som tillverkare, importör och grossist av produkter som löser hindren för en hälsosam arbets- och kontorsmiljö. Vår service är i toppklass, vårt mål är alltid att överträffa kundernas förväntningar.

Vår vision är att ta med friskvårdslösningar för att göra arbetet enklare och bekvämare både på jobbet och hemma. Vi har samarbetat med vårdpersonal i decennier och har framgångsrikt utvecklat lösningar för arbetshälsan. Huvudfokus är att erbjuda ergonomiska lösningar som minskar de utmaningar som är förknippade med statisk arbete. Arbetsglädje och trivsel skapar ett bättre arbetsliv och vardag, vilket också är en del av ergonomin.

Vi bedriver kontinuerlig produktutveckling och är med och skapar nya innovationer. ErgoFinland samarbetar med flera olika parter. Omfattande nätverk i Finland och utomlands garanterar kontinuitet och att ständigt ligga i framkant. Lösningar för distansarbete har varit aktuella och vi har redan utvecklat dem sedan 2015. Flerlägesarbete, kontorshotell, hybridanläggningar, distansarbete mm kommer att bli föremål för ständig utveckling vad gäller trivsel och ergonomi.

Produkterna säljs i Finland genom ett nätverk av återförsäljare som täcker hela landet. Syftet är att slutkunden får produkterna från en bekant och säker leverantör. Bland våra återförsäljare finns kontorsbutiker, möbelleverantörer, ergonomiföretag samt dator- och IT-lösningsleverantörer i hela landet.

Personal

Dennis Johannesson

Försäljningschef | Sverige
+46 73 399 9399
dennis@ergofinland.com

Johan Borgström

Utvecklingschef | Sverige, Finland
+358 40 822 2960
johan@ergofinland.fi

Marie Dygd Norberg

Fysioterapeut & Ergonom | Sverige
+46 73 747 39 63

Lucas Lönnqvist

VD | Sverige, Finland
+358 40 865 8058
lucas(a)ergofinland.fi

Hanna Lönnqvist

Marknadsföring | Finland
hanna@ergofinland.fi

Pamela Longhurst

Ekonomi | Finland
020 7928 363
invoice@ergofinland.fi

Matti Lipponen

Logistikchef | Finland
+358 40 823 4234
matti@ergofinland.fi

Hanna Ojutkangas

Försäljningschef | Finland
+358 50 363 8658
hanna.ojutkangas@ergofinland.fi

Jani Halmetoja

Försäljningschef | Finland
+358 40 508 0822
jani@ergofinland.fi

Kontakta oss

Har du några frågor?

+358 90 759 7330
info(a)ergofinland.com